Rólunk

A StreetDesign.hu kis csapataként a design és a divat megszállottjai vagyunk. Szeretünk stílusos webshopot építeni, hogy a nem mindennapi termékeinket egy izgalmas platformon mutathassuk be Számotokra. Célunk, hogy a megrendelést követően minimális időn belül kezetekben tarthassátok a megrendelt terméket, amelyhez alaposan megválasztott csomagküldő stratégiai partnereket veszünk igénybe.

VÁSÁRLÁSODDAL SEGÍTESZ! 2018 novemberétől fogva pedig külön öröm számunkra, hogy

minden Általatok megvásárolt termék árának 10%-át

a következő hónap elején átutaljuk a Démétér alapítvány számára, akik a vérképzőrendszeri daganatos megbetegedésben szenvedő és immunhiányos gyerekeknek, ezen belül a vérképző őssejt-transzplantáción átesett gyerekek gyógyulásában nyújtanak hatékony segítséget.

Mottónk: StreetDesign.hu – Szeretünk adni!

Mottónkhoz híven folyamatosan keressük azokat a termékeket, amelyeket Nektek bemutatva újabb és újabb ajándékötleteket adhatunk, akár év- vagy hónapfordulóról, akár valamilyen Ünnepről, vagy bármilyen meglepetésről legyen is szó.

A kezdet és az ok.

Egyikünk sem szeret sablonos ajándékokat kapni, igaz?
Mi sem. Ezért éreztük szükségét annak, hogy olyan termékek közül válogathassatok a StreetDesign.hu webshopjába, amelyek itthon még nem, vagy csak  magas áron kaphatók meg. A lényeg: magas minőségű, de kedvező árú termékekkel örömet hozni a Családok életébe.

Miért minket válassz?

PRÉMIUM TERMÉKEK ELÉRHETŐ ÁRON

Folyamatosan teszteljük és válogatjuk a legjobb ár-érték arányú termékeket, így Neked egyetlen feladatod marad: kiválasztani ezek közül a legszimpatikusabbakat! Mi követjük a divatot, Te pedig viseled!

VÁSÁRLÁSODDAL SEGÍTESZ!

Szeretünk adni!  2018 novemberétől külön öröm számunkra, hogy az Általad megvásárolt termékek árának 10%-át a következő hónap elején átutaljuk a Démétér alapítvány számára, akik a vérképzőrendszeri daganatos megbetegedésben szenvedő és immunhiányos gyerekeknek, ezen belül a vérképző őssejt-transzplantáción átesett gyerekek gyógyulásában nyújtanak hatékony segítséget.

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Megrendelésedet soron kívül feldolgozzuk, és ajánlottan postázzuk, hogy biztonságban és mielőbb kézhez kaphasd megrendelt termékeidet! Utánvét esetén elég akkor fizetned, ha rendelésed odaért Hozzád!

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS GARANCIA

Megrendelt termékeid állapotát postai feladás vagy csomagküldés előtt egyesével ellenőrizzük, hogy csak kiváló állapotú, prémium minőségű termékek érkezzenek otthonodba.
Nem tetszik? Nem ilyenre gondoltál? Nem vagy elégedett vele? 30 napon belül küldd vissza nekünk és visszatérítjük a termék árát!

KÉNYELEM

Rendelésed kérheted Foxpost csomagautomatába is kedvezőbb áron, hogy akkor vehesd át, amikor kedved tartja.

VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG

Ha kíváncsi vagy a többi Vásárlónk véleményére, megtalálod őket termékoldalainkon szövegesen és képekben.

Vásárlásod termékösszegének 10%-át utaljuk az Alapítvány részére:
Miért pont a Démétér alapítvány?

A Démétér Alapítvány által üzemeltetett Démétér Ház a gyerekek számára olyan gyógyító, terápiás foglalkozásokat is elérhetővé tesz, amik színes kuckóvá varázsolják az aprócska kórtermet és a steril szobát. A Démétér Alapítvány abban is segít, hogy a gyógyuló gyerekek ne rekedjenek ki a társadalomból, tudják, hogy a betegségük idején is vannak osztálytársaik, barátaik, akikre számíthatnak.
A részletekről ezen az oldalon bővebben olvashatsz!

Segítségetekkel, vásárlásaitok 10%-ából a Démétér Házba megvásárlásra került -a mindennapi eszközökön kívül- ez a 4 db nagyméretű, színes, vidám babzsák, a hozzávaló párnákkal. Mind a gyógyuló kis lakók, mind szüleik nagyon hálásak Nektek érte!
.

Készséges Ügyfélszolgálat

Felmerülő kérdéseddel kapcsolatban nyugodtan írj nekünk emailt, Ügyfélszolgálatunk általában 10 percen belül, de maximum 60 percen belül válaszol. Megrendelésed teljes folyamatáról is tájékoztatunk, hogy mindig tudd, mi történik a kiválasztott és megrendelt termékeddel.

termékfajta (színekkel)

%

Ügyfél-elégedettség

15% kedvezmény
Ajándék karkötő
20% kedvezmény karórákra
Majdnem sikerült!
10% kedvezmény
Ingyen szállítás
Ajándék karóra
Sajnos nem nyert
Ingyen szállítás
20% kedvezmény
Nem sikerült!
Ingyen karkötő
Pörgesd ki a szerencsédet!
Pörgess és nyerj ajándék karórát, karkötőt, szállítást vagy kedvezményt!
Fontos: Látogatóként csak 1 pörgetés lehetségesHa teheted ne citromail.hu-s email címet adj meg, mert nem fog célbaérni a kuponod.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.