Barion Pixel

RÓLUNK

A StreetDesign.hu kis csapataként a design és a divat megszállottjai vagyunk. Szeretünk stílusos webshopot építeni, hogy a nem mindennapi termékeinket egy izgalmas platformon mutathassuk be Számotokra. Célunk, hogy a megrendelést követően minimális időn belül kezetekben tarthassátok a megrendelt terméket, amelyhez alaposan megválasztott csomagküldő stratégiai partnereket veszünk igénybe.

STREETDESIGN.HU

Termékfajta (színekkel)
%
Ügyfél-elégedettség
perc
átlagos válaszidő

Vásárlásod termékösszegének 10%-át utaljuk az Alapítvány részére:

Miért pont a Démétér alapítvány?

A Démétér Alapítvány által üzemeltetett Démétér Ház a gyerekek számára olyan gyógyító, terápiás foglalkozásokat is elérhetővé tesz, amik színes kuckóvá varázsolják az aprócska kórtermet és a steril szobát. 

A Démétér Alapítvány abban is segít, hogy a gyógyuló gyerekek ne rekedjenek ki a társadalomból, tudják, hogy a betegségük idején is vannak osztálytársaik, barátaik, akikre számíthatnak.

RÓLUNK

STREETDESIGN.HU - Szeretünk adni!

Nem szeretjük a sablontermékeket. Emiatt éreztük szükségét annak, hogy olyan termékek közül válogathassatok a StreetDesign.hu webshopjába, amelyek itthon még nem, vagy csak  magas áron kaphatók meg. A lényeg: magas minőségű, de kedvező árú termékekkel örömet hozni a Családok életébe.

KÜLDETÉSÜNK

VÁSÁRLÁSODDAL ADAKOZOL

Készséges Ügyfél-szolgálat

Felmerülő kérdéseddel kapcsolatban nyugodtan írj nekünk emailt, Ügyfélszolgálatunk általában 10 percen belül, de maximum 60 percen belül válaszol. Megrendelésed teljes folyamatáról is tájékoztatunk, hogy mindig tudd, mi történik a kiválasztott és megrendelt termékeddel.

Close Menu
×

Cart

[]